Seeing Ourselves Through Technology : how We Use Selfies, Blogs and Wearable Devices to See and Shape Ourselves - Rettberg, Jill Walker (Palgrave Macmillan, 2014)
Analýza způsobů sebe-prezentace prostřednictvím současných digitálních technologií. Autor se zabývá různými typy sebeprezentování: rozlišuje sebe-prezentace psané (např. blogy), vizuální (selfies), kvantitativní (aplikace typu Lifelog).