Rekonstrukce čs. socialistického hospodářství - Teplý, Jaroslav, 1930- (J. Teplý, 2014)
Rozbor československého socialistického hospodaření za léta 1948-1968. Podrobný popis jednotlivých segmentů národního hospodářství je následován zamyšlením nad možnostmi ozdravění hospodářského systému.