Dagmar Daggmask och andra välkända skrönor för vuxna och barn - Oravsky, Vladimir, 1947- (Posiphone förlag, 2014)
Žížala Dagmar a několik dalších příběhů pro děti i dospělé od švédského spisovatele slovenského původu. V bajkách plných vtipu, nejrůznějších narážek a slovních hříček vystupují zvířata i rostliny. Ve švédském originále.