Čína : cestopisné črty - Vráz, Enrique Stanko, 1860-1932 (E-knihovna, 2015)
Črty, v nichž známý český cestovatel zpracoval své zážitky z putování po Číně a z pobytu v Pekingu. V úvodu doplněno postřehy o čínském politickém vývoji v druhé polovině 19. století.