Literáti z naší čtvrti : P6 - Voskovcová, Klára (E-knihovna, 2014)
Sborník obsahuje pět črt a tři fejetony, které byly oceněny v literární soutěži v rámci stejnojmenného projektu, pořádaného městskou částí Praha 6. V rámci projektu, jehož náplní je vytváření jakési "literární mapy" Prahy 6 a portrétů spisovatelů, spojených s touto městskou částí, vznikla také stejnojmenná literární soutěž pro mladé tvůrce. Nejlepší z nich se představují v tomto souboru, a to pěti texty v kategorii "črta" pro 12 - 16leté autory a třemi příspěvky kategorie "fejeton" pro pisatele od 21 let výše. Společným zadaným tématem textů jsou představy o podobě této městské čtvrti za rovných sto let.