Národní vědomostní zdroj ČR : sdílení odborných vědomostí mezi jedinci Homo sapiens sapiens - Holava, Ivo (Univerzita Pardubice, 2014)
Text poukazuje na nezbytnost vzniku centrálního národního vědomostního zdroje spravovaného státní institucí, do kterého bude řízeným způsobem odborná veřejnost ukládat odborné vědomosti s cílem zefektivnit proces vzdělávání. E-kniha je zkrácenou a doplněnou verzí Národní vědomostní zdroj ČR. Zrealizujeme vizi Jana Amose Komenského?