Strategie rozvoje veřejných prostranství hlavního města Prahy : návrh - Melková, Pavla, 1964- (Institut plánování a rozvoje hlavního města Prahy, 2014)
Materiál se zabývá obecnými principy, pravidly a procesy rozvoje veřejných prostranství v hl. m. Praze. Popisuje současný stav veřejného prostoru a stanovuje východiska a cíle jeho tvorby.