Sherlock Holmes a prapravnuk - Čechura, Rudolf, 1931-2014 (Městská knihovna v Praze, 2015)
Jeden z řady úsměvně laděných komiksů, v nichž český autor oživil proslulou postavu geniálního detektiva a nechal jej řešit drobné, ale zapeklité případy za pomoci letitých zkušeností a přírodovědeckých znalostí. Určeno především starším dětem.