Moderní domácnost - Zemanová, Oldřiška, -1940 (E-knihovna, 2015)
Příručka shrnuje zásady práce moderní hospodyně - od domácího účetnictví po úklid, praní či péči o povlečení. Publikace přibližuje názory na vedení moderní domácnosti z doby první republiky.