Rybářská knížka - Mahen, Jiří, 1882-1939 (E-knihovna, 2015)
Půvabná knížka svěžích rybářských črt, vzpomínek a dojmů naplněná sluncem, vodou a hlavně životem ryb a rybářů přibližuje českou přírodu okem jejího obdivovatele.