Společenský katechismus. - Guth-Jarkovský, Jiří Stanislav, 1861-1943 (E-knihovna, 2015)
Soubor rad a pokynů, jak se správně chovat při různých příležitostech: při rodinných událostech, na návštěvách, při hostinách či na plese. Publikace zachycuje pravidla společenského chování, která platila na počátku 20. století.