Folklor atomového věku : kolektivně sdílené prvky expresivní kultury v soudobé české společnosti - Janeček, Petr, 1978- (Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy ;, 2011)
Publikace se zabývá neformálně šířenými prvky expresivní kultury u zkoumaných typů sociálních skupin.