Swarmwise : taktická příručka, jak změnit svět - Falkvinge, Rick, 1972- (Česká pirátská strana, 2014)
Taktická příručka o tom, jak realizovat ambiciózní projekty s pomocí velkého množství nadšených spolupracovníků. Inspirací knihy byl úspěch švédské Pirátské strany, popsané postupy lze použít nejen v politice, ale i v jiných oblastech.