Scritti echi - Furia, Marco, 1952- (eBook, 2012)
Básnická sbírka současného italského básníka Marca Furii (nar. 1952 v Janově). Autor vydal v Itálii několik básnických knih a publikoval rovněž v různých antologiích. Jeho básně se vyznačují stručnými verši, složitou obrazností a jazykovými experimenty. Kombinuje v nich zvukové i obrazové vjemy a pracuje zejména s motivem ozvěny.