Moderně s Moodlem : jak využít e-learning ve svůj prospěch? - Maněna, Václav, 1979- (CZ.NIC, 2015)
Příručka věnovaná problematice elektronického vzdělávání. Seznamuje mj. s tím, jak lze při tvorbě e-learnignových kurzů využít systém Moodle.