LibreOffice Writer : praktický průvodce - Ott, Vlastimil, 1979- (CZ.NIC, 2014)
Příručka určená běžným uživatelům textového editoru LibreOffice Writer. Poskytuje užitečné rady a tipy pro efektivní práci, návody na typické úlohy, vlastnosti a nastavení.