Příručka datové žurnalistiky - Znamenáček, Tomáš, 1981-; Boček, Jan; Cibulka, Jan, 1989-; Kočí, Petr; Rybičková, Michaela (Fond Otakara Motejla, 2013)
Příručka nabízí různorodý pohled na způsoby práce s daty a možnosti jejich využití v novinářské praxi. Úvod do problematiky, inspirativní příklady, praktické tipy.