Knihovny současnosti 2015 : prosinec 2015 (Sdružení knihoven ČR, 2015)
Sborník příspěvků ze stejnojmenné konference. Tematické okruhy reagovaly na aktuální otázky současného knihovnictví (lidské zdroje, knihovnické technologie, nové služby, kreativita v knihovnách, koncepce rozvoje knihoven v dalším období).