Smart Cities Symposium Prague 2015 Proceedings - Czech Technical University in Prague - Jeřábek, Michal, 1979-; Krčál, Jan, 1976- (Czech Technical University in Prague, 2015)
Sborník z konterence, která se z různých úhlů pohledu zabývala konceptem Smart Cities, tedy využití moderních technologií při správě města (chytré budovy, automobily, inteligentní dopravní systémy a infrastruktura).