Educational & didactic communication 2014. - Záškodná, Helena (Didaktis, 2015)
Monografie věnovaná různým aspektům pomoci a pomáhajícího chování v rozmanitých oblastech. Prní část je věnována osobám, které pomáhají, druhá čast různým formám pomoci (solidarita, sociální podpora, diagnostika).