Mapování kulturních a kreativních průmyslů v ČR. - Žáková, Eva, 1961- (Institut umění - Divadelní ústav, 2015)
Publikace věnovaná analýze odvětví kulturních a kreativních průmyslů (KPP) v České republice. Druhý svazek je zaměřen na jednotlivá kulturní a kreativní odvětví, jejich výkon, potřeby a trendy.