Mapování kulturních a kreativních průmyslů v ČR. - Žáková, Eva, 1961- (Institut umění - Divadelní ústav, 2015)
Publikace věnovaná analýze odvětví kulturních a kreativních průmyslů (KPP) v České republice. První svazek nahlíží tuto oblast komplexně, přičemž klade důraz na vysvětlení významu a dopadu KPP i jeho postavení v národním hospodářství.