Vzorník 2015 - Vlček, Tomáš, 1970-; Jemelka, Ivan, 1953-; Fischerová, Ester, 1992-; Fischerová, Sylva, 1963-; Lojín, Jiří, 1961-; Hájek, Jonáš, 1984-; Petr, Daniel, 1975-; Komorádová, Kateřina, 1982-; Šlechta, Antonín, 1965-; Razím, Daniel, 1982-; Pytlík, Tomáš, 1986- (E-knihovna. Vzorníky, 2016)
Čtvrtý soubor z řady původních sborníků Městské knihovny v Praze obsahuje příspěvky a ukázky děl jedenácti zajímavých autorů současné české poezie i prózy.