Metodik ICT - Černý, Michal, 1987- (Interes, 2015)
Metodika k implementaci moderních informačních technologií do škol. Dvanáct kapitol čtenáře seznamuje s oblastmi legislativními, organizačními, pedagogickými či technickými aspekty.