Digitální informační kurátorství v pedagogickém kontextu : od teoretických východisek k jednotlivým nástrojům - Černý, Michal, 1987- (Flow, 2015)
Kurátorství jako jedna z cest k modernímu učení: tvorba osobního vzdělávacího prostředí a jednotlivé nástroje digitálního kurátorství.