Webináře ve vzdělávání : pedagogické a didaktické aspekty - Černý, Michal, 1987- (Flow, 2015)
Text seznamuje s fenoménem webinářů jako metody předávání informací: jde o interaktivní výklad spojený s aktivitou každého posluchače. Jedná se o další z cest k doplnění vzdělání, příručka ukazuje technické způsoby řešení a použitelné nástroje.