Informace jako antropologický fenomén : člověk ve světě informací - Černý, Michal, 1987- (Flow, 2015)
Základní přehled tří oblastí interakce člověka s informacemi - světa informačního prostředí, způsobu myšlení a kategorizace a schopnost komunikace.