Tablet ve školní praxi - Černý, Michal, 1987- (Flow, 2015)
Průvodce pro učitele, kteří se rozhodnou využít dotyková zařízení ve své pedagogické praxi. Publikace je rozdělena na dvě části. První vytváří kontext a pokouší se o pomoc s vnímáním technologií v pedagogické praxi, druhá nabízí praktické sondy, které umožní konkrétní komplementaci do hodiny.