Distanční vzdělávání pro učitele - Černý, Michal, 1987- (Flow, 2015)
Konstruktivistické pojetí distančního vzdělávání umožňující učiteli, aby vedl studující k vytváření individuálního studijního programu zahrnujícího stanovování si vlastních edukačních cílů.