Informační vzdělávání pro učitele - Černý, Michal, 1987- (Flow, 2015)
Autoři prezentují informační vzdělávání jako cestu jedince k informační gramotnosti, který byl koncipován v rámci projektu na Masarykově univerzitě v Brně a nabízejí jeho implementaci do dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků.