Nástroje pro práci s informacemi - Černý, Michal, 1987- (Kabinet informačních studií a knihovnictví, 2015)
Výčet nástrojů, které pomohou rozvíjet informační gramotnost. Nástroje vycházejí z kombinace bezpečnosti, etiky a time managementu.