Design, innovation, participation : Bobcatsss 2015 proceedings & abstracts - Minaříková, Pavla; Strouhal, Lukáš (Flow, 2015)
Sborník příspěvků z konference BOBCATSSS konané ve dnech 28. - 30.1.2015 Masarykovou univerzitou a finskou University of Tampere.