K čemu je design služeb? : 10 případovek z veřejné sféry - Hazdra, Adam; Šmehlík, David, 1988-; Tomaňová, Julie, 1991- (Flow, 2014)
Designovým procesem je myšlen návrh, jak daná věc či služba bude fungovat, a jeho realizace. Použité případové studie jsou cíleně vybrány z oblasti veřejných služeb.