Mystery shopping v knihovnách : podívejte se na služby knihovny očima uživatele - Jirásková, Magdalena (Kabinet informačních studií a knihovnictví FF MU, 2013)
Mystery shopping je metoda, pomocí níž se hodnotí kvalita určité služby, resp. spokojenost uživatele se službou. Aplikace metody na podmínky českých knihoven.