Elektronické knihy v českých knihovnách - Bouda, Tomáš (Masarykova univerzita, 2012)
Text představuje téma e-knih s odkazem na manifest IFLA/UNESCO o veřejných knihovnách. Otevírá tak otázku, čím dnes knihovny jsou a čím by měly být v budoucnu.