Škobrtnutí o flow : ročenka InFlow 2009 - Škyřík, Petr, 1981- (Masarykova univerzita, 2010)
V InFlow ročence 2009 se autoři snaží najít pocit štěstí z fungujícího periodika svými příspěvky, blogy, výbory na nejrůznější témata.