Joel and the Santa Claus murder mystery : Scandinavian Noir - Oravsky, Vladimir, 1947- (Posiphone förlag, 2015)
Zimní příběh o hadovi Joelovi od švédského autora slovenského původu. Autor ho sám zařazuje do žánru "Scandinavian Noir".