Spolupráce knihovny s uživateli - Jak na to? - Lindholm, Teresa (Flow, 2015)
Metodická příručka nabízí podmínky k seberozvíjení knihovníků - vznikla v rámci projektu Městské knihovny v Malmö "Váš život, vaše sny, vaše knihovna". Projekt zmapoval existující metody pro zapojení uživatelů, kromě toho byly vyvíjeny metody nové.