Commons : governance of shared assets - Powell, John (Countryside and Community Research Institute, 2016)
Kolektivní monografie se zaměřuje z různých úhlů pohledu na problematiku řízení veřejných (kolektivních) statků (rybářské oblasti, městské veřejné prostory, internet). Autoři se zamýšlí nad tím, jak v dnešní době zajistit jejich udržitelné využívání.