Invisible Armies - Evans, Jon, 1973- ([nakladatel není známý], 2016)
Danielle se vydává do Indie, ale brzy se ocitá uprostřed boje nadnárodní důlní společnosti a protiglobalizačních aktivistů, ve kterém obě strany používají nečisté praktiky. Thriller ze světa ovládaného technologiemi, kde není problém upravit minulost ani budoucnost a hranice mezi dobrem a zlem se často stírá.