Introduction to sociology (Rice University, 2013)
Učebnice nabízí základní kurz sociologie. Jednotlivé kapitoly poskytují orientaci ve studiu společenských jevů a problémů; jsou doplněny stručnými resumé, klíčovými pojmy a kontrolními otázkami.