Frontera - Shiner, Lewis, 1950- (Subterranean Press, 2008)
Vlády se zhroutily a svět ovládají korporace. Lidé z marťanské kolonie Frontera odhalili tajemství, kterého se všichni chtějí zmocnit a které může změnit běh světa.