Foundations of academic success: Words of wisdom - Priester, Thomas C. (Open SUNY Textbooks, 2015)
Publikace představuje různé aspekty studentského života na amerických vysokých školách. Každý oddíl je uveden krátkými komentáři, v nichž studenti či absolventi State University of New York popisují své zkušenosti z akademického prostředí.