The Flint Lord : The Pagans Trilogy. - Herley, Richard, 1950- (Richard Herley, 2008)
Jižní Anglie před 5000 lety. Noví osadníci v čele s Pánem z Valdoe bojují s původními kočovnými kmeny. Historická fikce, druhý díl autorovy Pohanské trilogie.