Never let you go - Pei, Lowry ([nakladatel není známý], 2016)
Poslední ročník střední školy, hrdinovo studium se prolíná se vztahy se spolužačkami, pro které je ale především důvěrníkem. Novela amerického autora s čínskými kořeny.