Greening IT : how greener IT can form a solid base for a low-carbon society - Sobotta, Adrian T.; Sobotta, Irene N.; Gotze, John ([nakladatel není známý], 2010)
Kolektivní monografie. Autoři se z různých úhlů pohledu zaměřují na klíčovou úlohu informačních a komunikačních technologií v přechodu na nízkouhlíkovou společnost, která je vedena snahou o minimalizaci produkce skleníkových plynů.