My own kind of freedom : a firefly novel - Brust, Steven, 1955- ([nakladatel není známý], 2007)
Americká sci-fi novela vycházející z kultovního televizního seriálu Firefly Josse Whedona. Děj se odehrává v roce 2517 a sledujeme osudy postav z vesmírné lodi Serenity.