Constructivist Blended Learning Approach to Teaching English for Specific Purposes - Tarnopolsky, Oleg (Versita, 2012)
Monografie popisuje a shrnuje současné možnosti konstruktivistického přístupu k výuce aplikované angličtiny pro vysokoškolské studenty; zaměřuje se na výuku angličtiny pro specifické účely (ESP), tedy na studenty, kteří ji nestudují jako hlavní obor.