Theory Is Like a Surging Sea - Munro, Michael (Punctum Books, 2015)
Eseje, v nichž se nezávislý americký filozof zabývá vztahem poezie a filozofie. Ve svém výkladu se autor inspiruje mj. myšlenkami Waltera Benjamina či Barucha Spinozy.