Siren suicides. - Anske, Ksenia ([nakladatel není známý], 2013)
V den svých šestnáctých narozenin se Ailen Brightová pokusí o sebevraždu utopením ve vaně. Zdá se, že Sirény, kterými je vana ozdobena, jsou skutečné... Městská fantasy americké autorky ruského původu.